Меню
Кошница

Летяща топка спинър

Летяща топка спинър
Летяща топка спинър
NEW
Летяща топка спинър
Летяща топка спинър

Летящата топка – спинър е перфектното забавление за малки и големи. С ефектни LED светлини може да се използва и на светло, и на тъмно.

Важно! Моля преди употреба на летяща топка – спинър я заредете напълно!

Предлагаме летяща топка - тип бумеранг с лед светлини. Подходяща е за деца над 6 години и възрастни. Перфектната играчка в скучните моменти, както и уникален подарък за Ваш близък. Зарежда се с USB кабел за 20-25 мин. и издържа около 6-8 мин. на постоянна работа. В опаковката са включени: летяща топка, USB кабел и инструкции за употреба.

Различните скорости и ъгли на хвърляне позволяват различни траектории на полета, трикове и високоскоростни маневри.

Включете бутона за захранване, задръжте централната ос и стартирате спинъра. Лесен и безопасен за работа, ако искате да спрете да играете, просто спрете въртенето с дистанционното.

Можете да го хвърлите и да го хванете сами - бумеранг ефект. С него може да се забавлявате и с приятелите си. Led светлини - правят го още по интересен за игра, особено в тъмното.

Спинъра е забавeн и лесен за управление навсякъде. Също така е перфектна играчка за облекчаване на стреса, когато сте стресирани. Проектиран е за игра на закрито, както и на открито.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Отзиви от Facebook виж всички тук

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност