Меню
Кошница

Електрическа помпа за вода

Електрическа помпа за вода
Електрическа помпа за вода
Електрическа помпа за вода
Електрическа помпа за вода
Електрическа помпа за вода
14.99лв
без ДДС: 14.99лв

Улесни се с универсалната електрическа помпа за вода с USB зареждане!

Край на досадното помпане с ръка! Направи ежедневието си по-лесно и спести време. Тя е изключително лесна и практична за използване - необходимост за всеки един дом или офис. Благодарение на малкия и компактен размер можеш да я вземеш навсякъде със себе си.

Сложи край на разлятите по плота и пода течности

Повече няма да се налага да накланяш или да повдигаш тежката бутилка, за да си налееш чаша с вода. За разлика от механичните диспенсъри, при които всеки път се разлива вода, когато не си преценил колко точно пъти да натиснеш, тук опасността от неволно разливане е напълно изключена. С прецизност и точност ще изпомпаш точното количество течност. Помпата е подходяща за монтаж върху бутилки от 3, 5, 8 и 10 и дори 20 литра.

Иновативна и лесна за използване

Приемът на вода е от изключително значение за нашето здраве. За възрастните може би е ясно колко е важно да се пие вода, но повечето деца не обичат да пият вода и е трудно да ги накараш. С помпата за вода обаче, малчуганите със сигурност ще заобичат и ще им бъде забавно да си пълнят чашата с вода.

Наистина икономична
Симпатичната помпичка е не само толкова удобна и практична, но е и максимално енергоспестяваща. Ако се притесняваш, че това е уред, който ще ти донесе допълнителни разходи, се лъжеш. Дори при постоянна употреба, помпата има нужда от зареждане не повече от 2 пъти в месеца! Ако не я използваш толкова често, само едно ще ти е напълно достатъчно.

Какво ти предлага електрическа помпа за бутилки:
- Изключително лесен монтаж
- Тиха употреба ( до 30 db)
- Удобна употреба без кабел
- Компактна и преносима
- Работа с една ръка
- Без повече разлята вода по пода
- Подходяща за монтаж върху различни бутилки - 3, 5, 8, 10 и 20 литра!

ХАРАКТЕРИСТИКИ
- USB захранване
- Защита за деца
- Изходна тръба от висококачествена неръждаема стомана
- Индикатор за зареждане
- Аксесоари:
Силиконова тръба
USB кабел за зареждане

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Отзиви от Facebook виж всички тук

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност